Skip to content

Het waarmaaklab

Let's Do This!

Als je chronisch uitsteller bent...

Als je chronisch uitsteller bent, kun je goed planningen maken. Je bent alleen heel slecht in het volhouden van je voornemens, plannen en gewoontes.
Vervolgens heb je het gevoel dat je achterloopt, je doet nog meer je best om het echt te gaan doen nu. Maar uiteindelijk is het nachtwerk, of geef je het op.

Je stelt altijd uit. Liegt erover. Voelt je afschuwelijk.
Soms denk je dat je zonder wilskracht geboren bent. Je schaamt je.
Hoe kan het dat zo’n intelligent, capabel mens zichzelf niet onder controle heeft? Je hebt veel meer in je mars, maar je uitstelgedrag  weerhoudt je ervan om dat waar te maken.

Als je het aan iemand durft te vertellen, komen ze met goed bedoelde adviezen. “Als je eenmaal bent begonnen gaat het wel”, zeggen ze, of  “Hak je taak in kleine stukjes”. Heel lief bedoeld allemaal. Maar als het zo makkelijk was… 

Je bent heus niet achterlijk. Het lúkt gewoon niet. Voor je het doorhebt is de dag weer om, en heb je alleen je boekenkast op kleur gesorteerd. 

Hoe ik dat allemaal zo goed weet?
Ervaringsdeskundige 🙂

foto bg

Ook jij kUNT gedisciplineerd zijn

Ik verzeker je dat er niets mis met je is. Je hebt tot nu toe vaak uitgesteld en je hebt nog niet zoveel zelfdiscipline ontwikkeld.
Geen probleem. Dat kan je allemaal aanpakken. 

Timemanagementmethodes, planners en motivational speeches helpen niet, omdat ze je niet vertellen wat je kunt doen om de enorme weerstand die je voelt te doorbreken. Misschien probeer je soms om jezelf te pushen. Just do it! Maar op de lange termijn werkt dat niet.

Dat moment, dat je op het punt staat te beginnen aan wat je gepland hebt, dat kan radicaal anders voelen. Nu voelt het afschuwelijk, stressvol, zwaar, overweldigend. Of… je zit al op Instagram voor je die emoties überhaupt hebt.

Ik heb de formule ontdekt voor het ontwikkelen van zelfdiscipline. En dan dus niet zelfdiscipline op een “just do it”-achtige manier. Zelfdiscipline met ontspanning, met plezier.

Repeat after me

Jij kunt een doorzetter zijn.
Je bent in staat moeilijke dingen te doen.
Je bent niet lui.
Je bent geen nietsnut. 

Waarmaaklab-logo

Ik kan het je leren

Het WaarmaakLab is een intensief programma van 12 weken, waarin je leert te doen wat je je voorneemt. Ik noem het een lab, want we onderzoeken en experimenteren. We vogelen uit wat voor jou werkt.

Ik vertel je er graag alles over tijdens jouw gratis Waarmaaksessie, maar hier alvast de essentials: Ik coach je wekelijks een half uur via Teams. Bovendien ontvang je een werkboek in je brievenbus. Het kost 975 euro incl. btw

You are bad ass

Zodra het een paar keer gelukt is om te doen wat je van plan was, ga je je beter voelen. Geen schaamte meer, maar trots. 
Je bent meer ontspannen en meer in control. Je hebt daardoor meer overzicht, en meer energie om telkens opnieuw te doen wat je je voorneemt.
Ik leer je om  doelen te stellen op een manier die het onvermijdelijk maakt dat je je resultaat haalt. Zo ga je van overwhelm en stress, naar ontspannen efficiëntie.

Je bent van je uitstelgedrag af.
Je komt je afspraken met jezelf na.

Dan kun je dus alles bereiken wat je maar wilt.

brooke-lark-jtvGydbUn30-unsplash

Wat zou jij doen?

jouw gratis Waarmaaksessie

Klaar om met je uitstelgedrag af te rekenen?  Maak een begin door een gratis Waarmaaksessie te boeken.

Tijdens deze sessie via Teams bespreken we:
> Waar je nu staat
> Wat je wilt bereiken
> Welke obstakels tussen jou en dat doel staan
> Hoe het WaarmaakLab je kan helpen die obstakels te overwinnen

Je hoeft niks voor te bereiden. Gewoon een uur reserveren in je agenda, dan leid ik je erdoor heen.
Aan het eind van de sessie weet je welke stappen je kunt zetten, los van je besluit of het WaarmaakLab daar onderdeel van gaat zijn. Je kunt dus meteen aan de slag.

Je kunt via de knop hieronder een afspraak maken in mijn agenda.

Ik heb er nu al zin in!